Категорії

Популярні товари

Новини

Корисне


Історія настільного тенісу

Про історію настільного тенісу не можна сказати однозначно, пропонуються різні гіпотези, проте прийнято вважати, що він з'явився наприкінці 19 століття в Англії. Як зрозуміти з назви гра відбувалася за столом, у якому було обідати, т.к. він був досить великим за розміром.


Правила гри у настільний теніс

Кожна гра має свої правила гри, без яких можуть виникати постійні суперечки, а захоплююче заняття може перетворитися на хаос та розбіжності.


Комбіновані удари у настільному тенісі.

На практиці найбільше застосовуються у грі в настільному тенісі комбіновані удари, в тому числі обманні, щоб збити супротивника з удару і отримати певну перевагу.


Обрати ракетку для настільного тенісу

Загальновідомо, що настільний теніс завжди був популярною грою. Родоначальником цього досить захоплюючого виду спорту можна назвати гру Трігон


Захисні удари у настільному тенісі

Цей захисний удари в настільному тенісі часто називають блоком. Плоский удар із дуже слабким обертанням, яке передається на м'ячик, коли ми використовуємо енергію його прильоту та перекиданням на бік суперника.


Серія ракеток Carbotec від Donic: огляд

CarboTec-це верхня лінійка ракеток, до якої відноситься три моделі з різним складом, і відрізняється різною кількістю графіту в основі.


Історія Schildkröt та початок співпраці з Donic.

Фірма Schildkröt є брендом з давніми традиціями та історією, яка сягає далеко позаминулого сторіччя.


Технологія CarboTec від Donic, моделі в яких використовується (Donic-carbotec 100,...).

Ракетки з технологією Carbotec важчі, а також стабільніше сидять у руці, ніж звичайні моделі, які має у своєму асортименті кожен любитель.


Хват ракетки для настільного тенісу.

Багато хто чув про таке поняття, як «хватка ракетки». Але не всі знають, що позначається під цим поняттям.


Зробити своїми руками ракетку настільного тенісу.

Так, ракетка обов'язково має бути виготовлена з дерева, сторони повинні бути покриті як мінімум одним, краще – двома шаром спеціальної гуми.



  1   2   наст >>

Настільний теніс - дуже захоплююча, динамічна, швидка та доступна гра. На сьогоднішній день, за бажання можна знайти достатню кількість залів зі столами у зручному для Вас місці та за доступними цінами. За бажанням можна знайти і безкоштовні столи, наприклад, у парках чи біля спортивних комплексів. Кожен бажаючий зможе потренуватися та підтягнути свою фізичну форми. Тому в цьому розділі Ви зможете переглянути та прочитати статті про настільний теніс. Ви дізнаєтеся про вибір ракетки для настільного тенісу інвентраря, одягу, моді, правилах гри та багато іншого .