Категорії

Популярні товари

Новини

Корисне


Тенісні корти клуб МАРИНА

На мальовничій території Броварського району, поблизу села Погреби, розташований тенісний клуб «Марина». Це спортивний центр, в якому кожен може знайти для себе цікаве заняття, відпочити в оточенні природи та друзів.


Як виготовляються ракетки?

Більшість ракеток виробляється на кількох великих заводах Японії та Азії. Таким чином незалежно від брендів всі моделі виготовляються приблизно за однаковими методами, які ми опишемо трохи нижче. Винятком можуть бути лише варіанти з особливими функціями та технологіями.


Сумки Шарапової 2014- стильно та елегантно

Нещодавно, на найпрестижнішому тенісному турнірі із серії Великого шолом торгова марка Head разом із Марією Шараповою презентувала нову колекцію сумок...


Нові сумки Джоковича 2014 року

Носити біле в All England Lawn Tennis Club є традицією, яка спостерігається протягом багатьох років.


Марія Шарапова: біографія, тенісна кар'єра, зростання, вага, фото

Мария ШараповаМарія Шарапова-біографія знаменитої тенісистки розпочалася 1987 року 19 квітня у місті Нягань, що у далекому Сибіру. І вже у віці 4,5 року вона тримала ракетку в руках. Любов до тенісу прищепив їй її батько Юрій Шарапов, який, до речі, теж є фанатом цього виду спорту.


Біографія Новака Джоковича та спортивна кар'єра

dhkНовак Джокович народився 22 травня 1987 року у колишній Югославії. Окрім нього, батьки виховували ще 2 молодших дітей, і одного разу вирішили їх також долучити до занять тенісом, яким захоплювався і старший син.


Енді Маррей: біографія, кар'єра та успіхи у великому тенісі

Спорт та сім'я – поняття, які завжди йдуть поруч, адже головними фанатами спортсменів спочатку стають їхні батьки, потім дружини та чоловіки, і врешті-решт діти.


Технологія ракеток Babolat Woofer

Введення нових інноваційних технологій у спортивну індустрію вітається кожним спортсменом.


Технологія Babolat Aero Modular

Компанія заснована знаменитим П'єром Баболя у 1875 році. П'єр Баболя походить із Франції, живе у місті Ліон. Як перший продукт цієї технології виступають струни, які є запатентованими самим П'єром.


Правила гри у великий теніс

Великий теніс – це популярний вид спорту, який включений до багатьох змагань, а також може мати свої власні турніри регіонального та міжнародного рівня.



  1   2   3   4   наст >>

Теніс – чудовий спорт, яким займаються дуже велика кількість людей. Деякі грають у теніс просто заради забави, інші захоплюються всерйоз і проводять на тенісному корті всі вихідні безперервно. Є й ті, хто займається тенісом професійно, роблячи цей спорт основною професійною діяльністю свого життя. Саме про великий теніс і йтиметься у цій статті.

Багато спортсменів не з чуток знають, як важко гарне екіпірування для великого тенісу купити. Елементарні якісні та зручні ракетки – сьогодні рідкість. А справжнє взуття для тенісу чи струни для ракетки? Спортивних магазинів в Україні достатньо, а знайти цінні речі та купити для великого тенісу, як і раніше, складно. На допомогу часто приходять інтернет - магазини, в яких для великого тенісу купити можна практично все необхідне, причому з усього світу. Придбати для великого тенісу все екіпірування бажано від офіційних дистриб'юторів. Тільки в цьому випадку всі предмети екіпірування будуть якісними, справжніми та прослужать своєму власнику тривалий час.

Найнеобхіднішим інструментом для гри є якісна ракетка для великого тенісу, купити її можна у спеціалізованих магазинах. Варіантів існує велика кількість для різного рівня гри від початківців до професійних. Ціновий діапазон становить від 350 гривень приблизно до 2500 гривень.

Звичайно Вам знадобиться купити для великого тенісу м'ячі, існують різні варіанти для різних покриттів, на всі випадки життя можете придбати м'ячі «All court» для всіх типів покриттів. Ціна м'ячів близько 80 гривень за банку із трьома штуками.

Один із не менш важливих елементів спортсмена з тенісу, це сумка, в якій зберігають та переносять ракетки. Сумка має бути дуже зручною, а також вона повинна захищати ракетки від будь-яких механічних пошкоджень. На перший погляд, сумка не має значення, але це лише поверхове судження. Сумка дозволяє зберегти тенісні ракетки в цілості і безпеці довгий час, а значить і суттєво економить кошти. Крім того, на кожній сумці є спеціальна кишеня, яка постійно вентилюється – зручно переносити взуття для тенісу. Сумки для великого тенісу купити рекомендується для зручності, але не є першою необхідністю.

Одяг краще купити для тенісу великого спеціалізованого, тому що він прослужить набагато довше, ніж звичайний. Також у ній Ви відчуватимете набагато комфортніше, тому що вона дозволяє виводити всю зайву вологу, і мають системи клімат-контролю. Виготовлено одяг для великого тенісу із синтетичних матеріалів, вони набагато практичніші при занятті спортом, ніж бавовна.

Для дівчини, яка займається великим тенісом, купити рекомендується тенісне плаття або спідницю з майкою, які пропонуються виробниками у великому асортименті. Сукня має бути гранично зручною, легкою, міцною, зшитою з м'яких і якісних матеріалів.

Звичайно, чоловікам, які займаються тенісом, теж необхідний спеціальний спортивний одяг для тенісу. Це зручні, досить широкі шорти, майки. Весь одяг не повинен швидко бруднитися, або пошкоджуватися. Вона має бути якісною, добре пошитою, з хороших натуральних матеріалів. Підбирати одяг слід за розміром, він має бути дуже зручним.

Докладно можна прочитати інформацію щодо підбору ракеток тут.< /p>