Категорії

Популярні товари

Новини

Корисне


Сквош корти у Києві. Де пограти у сквош у столиці України.

Де можна зіграти у сквош у Києві. Спортивні комплекси, кількість кортів, сервіси, контактна інформація, адреси.


Як вибрати ракетку для сквошу

Важливими параметрами під час виборів ракетки для сквошу є клас, стиль гри та цілі, тобто. від Ваших прагнення, частоти гри та того, що потрібно отримати від гри.

Сквош - це ігровий вид спорту, де бере участь дві або чотири особи (при парній грі) у закритому залі. Для гри знадобляться дві спеціальні ракетки та м'ячики. Гравці б'ють м'ячиків по стінку, намагаючись щоб суперник не зміг впоратися з м'ячиком, що летить. Варто зазначити, що м'ячик може відлітати від однієї із чотирьох стінок.

Понад 15 мільйонів людей у ​​всьому світі захоплюються цією грою, проводять внутрішні та міжнародні змагання. Тільки США щороку будується не одна сотня кортів на рік. У багатьох коледжах та школах перебудовуються майданчики для сквошу.

В Україні цей вид спорту щороку набирає шалену популярність. Це одна з найбільш динамічних та рухливих ігор серед усіх ракеток видів спорту, а енергії витрачається в 3 рази більше, порівняно з великим тенісом.

При постійних тренуваннях добре розвивається витривалість та координація. До всіх переваг можна віднести, що в нього грати просто цікаво та захоплююче і Ви будете завжди у чудовій спортивній формі.

Ще однією значною перевагою є те, що його навчитися грати можна досить швидко, і не потрібна серйозна техніка, щоб комфортно почуватися під час тренувального процесу.