Категорії

Популярні товари

Новини

Корисне

порожній список

Волейбол є досить поширеним видом спорту не лише на території України, а й у всьому світі. Великою популярністю він користується за рахунок своєї доступності. По-перше, це один з тих видів спорту, в який люблять грати не тільки чоловіки, а й жінки, на відміну від футболу, хокею баскетболу. По-друге, не потрібно мати особливого екіпірування, для любителів достатньо мати волейбольний м'яч, а наприклад, на пляжі не потрібна навіть сітка, хоча б кілька партнерів, що у пляжний сезон нічого очікувати проблемою, т.к. відразу з'явиться багато охочих. По-третє влітку з легкістю можна знайти підходящий майданчик на стадіоні або у дворі, а в зимовий період, на крайній випадок, якщо в спорткомплексах весь вільний час розібрали, то реально знайти зал у школі, і домовитися з фізруком чи директором. Нині в Україні це досить широко практикується.

У даному розділі «Все про волейбол» ми намагатимемося торкнутися максимальної кількості тем, які хвилюють головним чином любителів пограти у волейбол. Звичайно, можна навчитися грати у волейбол і без розуміння азів цієї гри, але набагато цікавіше брати участь, коли виглядаєш на майданчику не повним дилетантом. Можна не мати супер техніку і не потрібно знати все про волейбол, а розуміти основні принципи, наприклад, просто де потрібно стояти або куди потрібно відбивати, а за рахунок цих простих принципів набирати очки, які можуть вирішити результат зустрічі .

Для правильних ударів у волейболі можна прочитати теми про подачу, прийом, тактичні моменти гри в обороні чи нападі, адже набагато приємніше виграти красиве очко при атаці, ніж пасивно, за рахунок помилок суперників.

В інтернеті можна знайти практично все про волейбол і про те, як навчитися грати у волейбол, але ми постараємося описати найбільш популярні теми і максимально широко і доступно розкрити кожну тему.